Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

urs păulești
Categorie: Știri locale
  • Primăria Păulești a publicat miercuri, în jurul prânzului, un avertisment pentru locuitori, anunțând că a fost semnalată prezența unui urs pe străzile din comună.
  • Potrivit localnicilor, animalul ar fi apărut în zonă încă de azi-noapte și ar fi provocat pagube în câteva gospodării.

„A fost identificată prezența unui urs in satul Păulești, pe strada Colinei, respectiv Măgurei! Dacă îl vedeți, vă rugăm să păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți! Sunați de îndată la Numărul de Urgență 112!”, au transmis reprezentanții Primăriei.

piscina urs paulestiLocalnici din comună au publicat, pe rețelele de socializare, imagini surprinse după trecerea ursului. Acesta ar fi un exemplar tânăr, dar a reușit să provoace destule pagube. Într-o gospodărie a sfâșiat piscina montată în curte, ar fi ros gardul altei curți, în încercarea de a pătrunde în interior, iar unui localnic i-ar fi fost ucise câteva capre.

urma urs paulesti„Noi păstram distanță, el/ei vin peste noi. Noaptea trecută au intrat și în curtea noastră și au sfâșiat piscina. În câte curți trebuie să intre ca să se decidă ca reprezintă un pericol?! Deja mi-e frica să las copiii în propria curte, de mers pe stradă nu mai spun”, povestește o localnică, într-o postare pe rețelele de socializare.

Imagini filmate de o cameră de supraveghere surprind animalul pe stradă. Acesta s-ar fi speriat la vederea unei mașini și a luat-o la fugă.

Citiți și: MINISTRUL MEDIULUI, MIRCEA FECHET, DUPĂ ATACUL MORTAL DE URS, ÎN BUCEGI: METODA RELOCĂRII NU DĂ REZULTATE. UN URS CARE SE APROPIE DE O AȘEZARE UMANĂ TREBUIE ÎMPUȘCAT SAU ETANASIAT

Foto: Facebook

 

 

Back To Top