Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

paul dumbravanu tnl prahovaAşa cum ne-a obişnuit încă din campania electorală, deputatul ploieştean Paul Dumbrăvanu (PNL) comunică pe pagina sa de Facebook toate proiectele şi activităţile în care este implicat. Ultima postare a deputatului ploieştean este cea legată de organizarea unui concurs în scop caritabil, în urma căruia persoana care a donat cei mai mulţi bani în contul unei asociaţii care se ocupă cu îngrijirea persoanelor autiste primeşte, din partea alesului ploieştean, biletul acestuia la meciul de fotbal Steaua-Chelsea.

Deputatul ploieştean a promovat de ieri mesajul, anunţând, în urmă cu puţin timp, că biletul a fost adjudecat de un donator care a cotizat 500 de lei în contul asociaţiei respective.

Iată, mai jos, mesajul postat ieri de Paul Dumbrăvanu

Bilet sector VIP la Steaua-Chelsea! Ajuţi şi Câştigi ! Concurs în scop caritabil. Persoana/Firma care donează Cea mai mare sumă de bani pentru Asociaţia Curcubeul Autismului Prahova, până Joi 7.03.2013 primeşte cadou din partea mea biletul la meci. Suma de bani donată trebuie să fie confirmată de către asociatie. Se încheie contract de donaţie în condiţiile legii. Biletul va fi înmânat personal în Ploieşti. Adresa asociatiei şi datele de contact le găsiti pe http://www.facebook.com/AsociatiaCurcubeulAutismuluiPrahova?fref=ts

Pentru a înţelege de ce sprijin asociaţia şi persoanele aflate în această situaţie vă rog sa citiţi sumele următoare:
Ce trebuie să urmeze Mihăiţă acum:
- terapia ABA – 1600 lei/luna (minim 20 zile a câte 80 lei şedinţa de 2 x2 ore)
- coordonator de programe 700 ron/luna
- kinetoterapie – 360 lei/luna (8 şedinţe a câte 45 lei sedinţa)
- logopedie – 360 lei/luna (8 sedinte a cate 45lei sedinta)
- integrare la gradinita – 800 lei/luna
Integrarea la gradinita insemnand gradinita particulara cu insotitor.
- medicatia – 180 lei/luna.
In total minimum 4000 lei/luna si asta luna de luna, pana la completa vindecare.
http://www.mihailioan.info/ — in Ploiesti.

Back To Top