Categorie: Știri locale

turneu fotbal ziaristiPrimăria Bușteni, în parteneriat cu Asociaţia Presei Sportive din România a organizat, între 9 şi 12 iulie, pe terenul de fotbal al Hotelului Alexandros, "Turneul internaţional de fotbal pentru ziarişti".

La eveniment au participat Asociaţiile presei sportive din Bulgaria, Croaţia, Muntenegru, Moldova, Serbia, Macedonia, România, precum şi o selecţionată a jurnaliștilor sportivi de pe Valea Prahovei.

La conferința de presă organizată de președintele Asociației Presei Sportive din România, Dumitru Graur, au participat președintele Federației Europene de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul internațional Gică Popescu, precum și reprezentanții tuturor țărilor participante. Cu această ocazie, au fost discutate ampoarea luată de fotbalul pe teren redus atât în România, cât și în Europa, cei prezenți purtând un dialog cu Răzvan Burleanu în perspectiva dezvoltării acestui gen de fotbal și înființarea a cât mai multor echipe în acest domeniu.

Pe parcursul celor trei zile, componenții țărilor participante la turneul de la Bușteni au efectuat un circuit turistic, cu vizitarea Castelului Cantacuzino, a Castelului Peleș, a Castelului Bran și a altor obiective turistice de pe Valea Prahovei.
Lovitura de începere a finalei mici a fost dată de una dintre candidatele la finala "Miss European Tourism 2013", aflată în cantonament la Bușteni, împreună cu alte 31 de fete participante la grandiosul concurs de frumusețe ce va avea loc sâmbătă, la Poiana Brașov (Foto).

În meciul pentru stabilirea locurilor 3-4, selecționata Croației a dispus cu scorul de 6-3 (3-1) de Macedonia, intrând astfel în posesia ultimului loc al podiumului.

miss turism 2013Finala pentru locurile 1-2 a fost așteptată cu un interes deosebit, selecționata României având-o ca adversară pe cea a Moldovei. Gruparea țării noastre, condusă de comentatorul Cătălin Cârnu, a avut o evoluție remarcabilă, reușind să le administreze moldovenilor un sec 3-0, prima repriză terminându-se cu 3-1. Repriza secundă a aparținut tot românilor, care au dominat meciul și au înscris alte două goluri, obținând o categorică victorie și câștigând ce-a dea doua ediție a trofeului.
În cadrul festivității de premiere, viceprimarul orașului Bușteni, Nae Savel, a înmânat românilor cupa "Nikolai Kolev-Michmana", informează un comunicat de presă al Primăriei Buşteni.

Back To Top