Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

traian basescuPreşedintele Traian Băsescu consideră că PSD va avea candidat la prezidenţialele de anul viitor. Şeful statului evită să fie tranşant în privinţa unei intrări în cursă a lui Victor Ponta, însă spune că nu îl vede pe Crin Antonescu preşedinte.

"Nu-l văd pe Crin Antonescu preşedinte anul viitor. (...) Cred că PSD va avea candidat, nu văd altă soluţie. Cum să fii cel mai mare partid să nu ai candidat la prezidenţiale? Este o declasificare a partidului", a spus preşedintele.

Scenariul privind eşecul liderului PNL a fost susţinut de Băsescu prin faptul că există o serie de probleme care alimentează, în plan inernaţional, sentimentul că în România este instabilitate. În primul rând este vorba, a spus şeful statului, de "neîncrederea că avem un stat de drept consolidat". A doua problemă ar fi cea referitoare la revizuirea constituţiei, iar a treia "hârjoana din alianţă, motivată de alegerile prezidenţiale". Cu toate acestea, a spus preşedintele, o eventuală rupere a USL ar avea efecte negative majore. "Pentru România cel mai mare dezastru ar fi o criză politică. Sper să nu întindă elasticul până plesneşte", a comentat el.

sursa: gandul.info

Back To Top