Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

pontaŞeful Secţiei I din DNA, Lucian Papici, a cărui delegare pe funcţie a fost reînnoită acum o săptămână, a fost demis, miercuri, de procurorul general Tiberiu Niţu. Miercuri, la ora 17.09, Niţu a informat Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), printr-un fax, că delegarea lui Papici ca şef al Secţiei I din DNA încetează cu 2 octombrie, dată începând cu care funcţia este ocupată de procurorul Iuliana Bendeac, pe o perioadă de şase luni.

Procurorul Lucian Papici este cel care a finalizat urmărirea penală în dosarul referendumului în care este cercetat vicepremierul Liviu Dragnea.

Demiterea şefului secţiei I DNA a venit la doar o oră după finalizarea dosarului în care este cercetat Liviu Dragnea.

Procurorul Lucian Papici este cel care a lucrat la dosarele Năstase, Voicu, Voiculescu, Becali, Remeş. Așa cum spuneam, tocmai a încheiat rechizitoriul în dosarul Liviu Dragnea - vot la referendum.

Iată ce declarație halucinantă a dat premierul Victor Ponta la România TV despre demitere.

"Nu ştiu cine a fost demis, Papici, marele băsist, morărist. N-a fost demis, i s-a terminat mandatul. Şi lui Băsescu îi expiră mandatul, ce facem îi ţinem pe toţi la nesfârşit? Că moare ţara fără ei, să mai facă şi ei un dosar. Că şefi din ăştia puşi de Băsescu care trebuie să stea încă o sută de ani după ce pleacă el... Stă şi el procuror simplu, că nu s-a născut şef. S-a terminat şi dosarul, gata, a ajuns la doamna Kovesi. Pa şi la revedere. De ce trebuie să-i ţinem pe toţi băsiştii care au făcut dosare politice după ce le-a expirat mandatul? Eu susţin că Daniel Moraru, cu Papici şi cu ai lui au făcut dosare politice anu trecut când au luat oamenii şi i-au pus să jure cu mâna pe Biblie pentru că au votat la referendum, sunt dosare de poliţie politică. Am spus-o şi o spun mereu. Să se supere Macovei şi mama lui Macovei", a spus Ponta la România TV.

Acuzaţia lui Ponta demontată de Comisia Europeană

În toate rapoartele Comisiei Europene s-a constat că DNA a investigat politicieni din toate partidele importante. "DNA a continuat să cerceteze şi să aducă în faţa instanţei cu succes dosare de corupţie. Numărul condamnărilor definitive pronunţate pe baza dosarelor instrumentate de DNA s-a dublat în 2012, în comparaţie cu anul precedent. Acestea au vizat politicieni din toate partidele importante", se arată în raportul pe justiţie al CE.

Miza politică

Şeful secţiei I a DNA este procurorul care coordonează, verifică şi uneori anchetează marile dosare de corupţie cu politicieni din România. Acesta este miza scandalului revocării procurorului Lucian Papici, cel care împreună cu procuroarea Mariana Alexandru au trimis în judecată cele mai importante dosare de corupţie cu politicieni. Revocarea procurorilor Papici şi Alexandru a fost dispusă de procurorul general Tiberiu Niţu, la o oră după finalizarea dosarului liderului PSD Liviu Dragnea, cu eludarea regulamentului DNA şi cu asumarea politică a premierului Victor Ponta.
Sursa: gandul.info

Back To Top