Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

agriculturaDe la 1 ianuarie 2014 străinii sunt liberi să cumpere teren în România.
Potrivit TVR, statul îi incurajează, însă, pe români să nu vândă străinilor, ci chiar să mai cumpere câteva parcele. Cine ia până la o mie de hectare este ajutat de stat, dar trebuie să folosească pământul pentru agricultură.
Pot să cumpere terenuri în condiţii speciale, aceste condiţii fiind acelea de a veni doar cu un avans de 10%, urmând ca diferenţa de 90% să fie jumătate garantată de către stat, prin fondul de Garantare, iar jumătate să fie constituită garanţie pe terenul care se cumpără.
Ministerul Agriculturii a semnat deja un acord cu Fondul de Garantare a Creditului Rural. Urmează ca Fondul să încheie convenţii speciale cu băncile interesate.
Fermierii cer de mult timp astfel de facilităţi care să-i aducă pe picior de egalitate cu agricultorii din Uniunea Europeană.
Străinii au cumpărat aproape 10% din terenul arabil din România. Cei mai mulţi sunt italieni, germani şi arabi.
Tratatul de aderare la Uniunea Europeană obligă ţara noastră să liberalizeze piaţa funciară anul viitor. La presiunea agricultorilor, autorităţile au elaborat un proiect de lege care pune condiţii stricte celor care vor să facă astfel de tranzacţii.

Back To Top