Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

avion prabusit rusiaAeronava prăbuşită, duminică, pe aeroportul Kazan din Rusia fusese exploatată timp de 23 de ani de şapte companii aeriene, printre care Blue Air şi Air France, şi a fost implicată într-un accident grav în Brazilia în 2001, relatează France Presse, citând mai multe surse.

Aparatul Boeing 737-500 al companiei ruseşti Tatarstan, care a efectuat primul său zbor în 1990, a fost exploatat iniţial de compania franceză Euralair Horizons, care a depus bilanțul în 2005, iar după aceea de Air France vreme de trei ani, conform site-ului AirFleets.fr, citat de Agerpres.

Ulterior a ajuns în flota Uganda Airlines, care l-a exploatat vreme de aproape cinci ani, după care a deservit trei ani compania braziliană Rio Sul. A fost după aceea deţinut de compania românească Blue Air şi de Bulgaria Air, înainte de a ajunge în cele din urmă la compania rusească Tatarstan.

În decembrie 2001, pe vremea când era exploatată de Rio Sul, aeronava a suferit un accident serios la aterizarea pe aeroportul brazilian Belo Horizonte, însă incidentul nu s-a soldat cu victime, potrivit agenției rusești Itar-Tass, care a citat presa braziliană.

În timpul unei ploi abundente, avionul care avea la bord 108 persoane a atins suprafaţa pistei, s-a ridicat din nou şi a revenit brutal pe pistă, distrugându-şi o parte din trenul de aterizare. Aparatul a „patinat" pe motorul situat sub aripa stângă de-a lungul a 1,7 kilometri înainte de a se opri de tot. El a suferit ulterior reparaţii importante înainte de a fi repus în serviciu.

Avionul, care decolase de la Moscova, s-a prăbuşit duminică seară pe aeroportul din Kazan şi a luat foc. Cei 44 de pasageri şi şase membri ai echipajului au murit cu toţii în accident, mai precizează Agerpres.

Back To Top