Categorie: Știri naționale

sorin rosca stanescuConducerea PNL a decis luni, în şedinţa BPN, excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu după ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat această propunere, în urma acuzelor publice adresate de acesta preşedintelui Traian Băsescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

Conform Statutului PNL, decizia de excludere adoptată de Biroului Politic Naţional urmează să fie supusă votului Delegaţiei Permanente a PNL.

După ce senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu a făcut public un set de documente pentru a-l acuza pe Traian Băsescu de conturi ascunse în Seychelles, Crin Antonescu l-a ameninţat cu excluderea din partid dacă se va dovedi că documentele sunt false aşa cum a susţinut şeful statului şi a confirmat Parchetul General.

"Este un fapt inacceptabil că un senator a scos pe piaţă documente false. Nu putem accepta aşa ceva, fie şi împotriva lui Traian Băsescu, cu atât mai mult că e vorba de un liberal. Sorin Roşca Stănescu va părăsi PNL dacă se va dovedi că acele documente sunt false", a declarat Antonescu, la România TV . Nu poţi face publice asemenea documente pe piaţă până nu eşti convins de veridicitatea lor", a anunţat Antonescu, invitat la România TV.

Back To Top