Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

george-maiorÎntrebat, la o emisiune difuzată de B1 Tv şi evz.ro, ce aşteaptă comunitatea de informaţii de la viitorul preşedinte al României, George Maior a declarat:

"Aceeaşi libertate care i-a fost asigurată de actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, ceea ce este extraordinar de important pentru un serviciu de informaţii, capabil să îşi realizeze neutru, independent, această muncă extrem de importantă pentru cetăţean şi pentru securitatea naţională este, cred, dezideratul cel mai important", informează mediafax.ro.

Despre riscul ca cineva să "încerce să limiteze" libertatea serviciilor speciale, George Maior a spus: "Nu ar fi în interesul lui de om de stat să facă acest lucru. Riscuri, bineînţeles, există".

Directorul Serviciului Român de Informaţii a vorbit şi despre viitorul an electoral, arătând că întotdeauna "o campanie prezidenţială este extrem de tensionată şi are reverberaţii mari la nivel societal, la nivel instituţional, la nivel de grupare a unor forţe în stat şi societate".
mediafax.ro

Back To Top