Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

politie frantaO tânără de 20 de ani din Galaţi, plecată la muncă în străinătate, a fost găsită decapitată la marginea Parisului, potrivit ProTv.

Tânăra, mamă a trei copii, dintre care cel mai mare are 4 ani, plecase în august în Franţa să îşi caute un loc de muncă.

Părinţii fetei au aflat de la autorităţi că fata lor a murit. Ei au fost au fost chemaţi pe rând la poliţie, pentru a vedea câteva poze cu trupul fiicei lor. Când a recunoscut-o, tatăl a leşinat.

Copleşiţi, oamenii şi-au dat seama că ar avea nevoie de patru mii de euro pentru a aduce în ţară trupul fetei lor, dar trăiesc la limita sărăciei. Oamenii apelează acum la mila publică pentru a-şi putea înmormânta creştineşte fiica.

Fata lor avea trei copiii dintr-o relaţie cu un bărbat cu care nu era căsătorita. De doi dintrei ei are grija mama tinerei, iar al treilea este dat în plasament.

În vară, femeia a ajuns la Londra, apoi la Paris. Se pare că acolo lucra într-un bar, după cum le spunea părinţilor la telefon. Începuse să le trimită şi bani şi nimic nu prevestea sfârşitul ei, de o cruzime greu de închipuit.

Back To Top