Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

victor-ponta 1Vineri, 13 decembrie 2013, președintele UNPR Prahova, Daniel Niculae, alături de echipa UNPR judeţeană, a participat la lucrările Conferinței Naționale a Uniunii Naționale pentru Progresul Românie, care a avut loc la Palatul Parlamentului. Prezent la reuniune, președintele Partidului Social Democrat, primul-ministru Victor Ponta a mulțumit UNPR pentru sprijin și a transmis celor prezenți mesajul său de încredere în parteneriatul PSD-UNPR și în viitorul politic al Alianței de Centru-Stânga.

"Mulțumesc pentru sprijinul pe care l-ați acordat și îl acordați proiectului nostru politic. Sunt foarte mândru și foarte bucuros că împreună cu Gabriel Oprea, cu dumneavoastră, cu membri din conducerea PSD am reușit un lucru pe care orice om cu bun simț trebuie să-l facă: să reunifice familia. Sunt foarte fericit că familia noastră politică s-a reunit, că împreună putem să fim mai puternici. Cred că, pentru Uniunea Social Liberală, intrarea UNPR-ului şi contribuţia pe care aţi avut-o, atât în 2012 cât şi după aceea, în acest an, de când suntem la guvernare, a fost extrem de importantă. De acum încolo, evident, în orice bătălie, primii pe care mă bazez, ca parteneri şi oameni care gândesc la fel ca şi membrii PSD, sunteţi dumneavoastră. (...) Pentru noi este foarte important că pe centru-stânga, unde mulți români se regăsesc, există unitate. PSD-UNPR funcționează fără sincope, ceea ce înseamnă că oferta noastră pentru europarlamentare va fi unitară", a subliniat președintele PSD, primul-ministru Victor Ponta.

 

Președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea a arătat, în discursul său, că UNPR este un partid tânăr, înființat în urmă cu doar trei ani, dar un partid matur, având în vedere realizările sale politice, un partid care stă pe picioarele lui, cu oameni bine pregătiţi, cu realizări semnificative şi cu un viitor clar în politica românească.

În primăvara anului 2010, împreună cu o mână de oameni puneam bazele UNPR. Ştiţi bine că nu a fost deloc uşor. Dar secretul succesului nostru nu mai este de mult un secret. Am pus pe primul plan interesul naţional şi nu cel politic", a subliniat Gabriel Oprea.

„Am mers în alegeri şi ne-am atins obiectivele. Am contribuit la reunirea stângii româneşti şi am format, împreună cu PSD, partenerul nostru natural, Alianţa de Centru Stânga, parte integrantă a USL. Suntem la guvernare şi ne asumăm acest statut cu toată responsabilitatea. Pentru toate acestea, vă mulţumesc. Sunt aici oameni care ne-au fost alături de la bun început, dar sunt şi oameni care ni s-au alăturat pe parcurs. Şi unii şi alţii au contribuit din plin la tot ceea ce înseamnă astăzi UNPR. Vă felicit că aţi ales să puneţi pe primul loc în acțiunile dumneavoastră interesul naţional şi dialogul social. De asemenea, vă mulţumesc pentru că aţi dus mai departe în societate aceste valori pe care ni le asumăm ca partid. În fond, asta este cartea noastră de vizită. Suntem oameni de cuvânt, oameni serioşi şi competenţi, oameni care fac politică nu pentru ei, ci pentru ţară" , le-a mai spus președintele UNPR celor prezenți.

Gabriel Oprea a subliniat aprecierea de care se bucură UNPR în rândul populației.
„Recent, Uniunea Națională pentru Progresul României a reînscris partidul la tribunal, cu peste 350.000 de semnături. Tot acest parcurs pe care UNPR l-a avut ca partid ne face să privim cu speranţă spre anii care vin. Suntem mai puternici, suntem mai uniţi şi suntem mai pregătiţi să facem faţă viitoarelor competiţii electorale.

Însă ştiţi bine că fără muncă nu se poate realiza nimic. Speranţa nu garantează succesul, ci doar efortul susţinut, preocuparea constantă pentru oameni şi implicarea în tot ceea ce înseamnă viaţa comunităţii. Să mergem între oameni şi să le vorbim despre ce am făcut şi despre ce dorim să facem în continuare. Să luăm de la ei problemele, întrebările, temerile şi să le găsim soluţii. Asta înseamnă să ne facem datoria faţă de cei care ne-au votat. Şi asta înseamnă să ne respectăm cuvântul dat în faţa electoratului nostru, pentru stabilitate, pentru unitate, pentru România puternică", a mai arătat președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României.

La Conferința Națională au participat delegați din cele 41 de județe și din cele șase sectoare ale municipiului București, parlamentarii UNPR, consilieri locali și județeni, președinții organizațiilor județene, președinții organizațiilor de femei, de seniori, studenți și de tineret din toată țara, se anunţă într-un comunicat de presă al UNPR.

Back To Top