Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

djuvara"Traian Băsescu este o personalitate foarte bizară, chestia cu vânzarea flotei, are foarte multe bube în cap, dar felul în care a fost răsturnat de ceilalţi, de echipa Crin Antonescu-Victor Ponta este şi mai rea decât el. Vă spun drept că în momentul de faţă sunt mai mult de partea lui Băsescu, decât de partea acestor şmecheri", a declarat istoricul într-un interviu acordat România TV.

Legat de afirmaţia lui Traian Băsescu despre Regele Mihai că este un trădător în contextul arestării mareşalului Antonescu, istoricul a afirmat că nu îşi explică această declaraţia a preşedintelui.

"Această ură a preşedintelui Băsescu împotriva Regelui, personal nu mi-o explic, este ceva visceral, nu are nicio justificare şi de ce se amestecă el în povestea foarte greu de explicat istoriceşte a conflictului din Regele Mihai şi Antonescu. (...) Îl condamn pe Traian Băsescu pentru această furie faţă de Regele Mihai. Să spui că a trădat pentru că a abdicat este o prostie", a mai spus Neagu Djuvara.

Istoricul a explicat şi de ce nu îi place pe liderul PNL, Crin Antonescu, şi preşedintele PSD, Victor Ponta: "Şi Ponta şi Antonescu îl au pe Ion Iliescu în spatele lor şi îi vezi împreună. Iliescu e mentorul lor. Ori Ion Iliescu este un criminal care trebuia judecat de 22 de ani pentru ce a făcut în 1989 pentru că el cu cei 39 de generali au tras în popor pentru a rămâne ei la putere", acuză istoricul.
Nici preşedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, nu a scăpat de cuvintele acide ale lui Djuvara. În legătura cu relaţia cu fostul senator, istoricul afirmă că din cauza unei afirmaţii acesta a fost nevoit să-şi plece capul în faţa lui Voiculescu.

"El a fost trimis pe vremea lui Ceauşescu cu o mare sumă de bani, 600 milioane de dolari, în insula Ciprului pentru a face nişte cumpărături pentru România. Ei, între timp Ceauşescu cade subit, iar Voiculescu rămâne acolo cu banii şi înfiinţează o societate. Când directorul ziarului România Liberă, acum vreo 15 ani, l-a tratat de hoţ şi escroc pe Voiculescu s-a făcut un proces unde Băcanu (Mihai Băcanu, n.r.) a pierdut şi a plătit o suimă colosală, l-a distrus cariera, l-a omorât. De aceea, când şi eu am spus că tipul este un escroc mi-a trimis o hârtie de la un avocat că dacă nu mă dezic îmi face proces ca a lui Băcanu. Apoi să am la 93 de ani cu individul ăsta plin de bani un proces însemna un fel de sinucidere pentru mine aşa că am plecat capul şi m-am dezis de ce am spus", a mai povestit istoricul.
Integral, pe romaniatv.net

Back To Top