Categorie: Știri naționale

apa minerala retrasaMai multe percheziţii au loc, ieri,  în mai multe hypermarket-uri Lidl din Bucureşti. Poliţia Capitalei transmite că are în vizor combaterea înşelăciunii cu apă minerală contrafăcută.

Peste 3.000 de litri de apă minerală au fost confiscaţi, joi, de poliţişti, în urma pecheziţiilor în trei magazine din Sectorul 3, pentru că sursa indicată pe etichetă a apei respective este un izvor neînregistrat. Anchetatorii au ridicat 3.015 litri de apă minerală marca Saguaro, din trei hipermarketuri Lidl din Sectorul 3.

Potrivit etichetei, apa respectivă ar proveni din izvorul F3 Târgu Secuiesc, care nu află pe lista Autorităţii Naţionale pentru Resurse Minerale, au arătat sursele citate. Poliţiştii a verificat, joi, trei hypermarket-uri din Sectorul 3 al Capitalei.

Oamenii legii au transmis că acţiunea a avut loc pentru combaterea înşelăciunilor cu produse contrafăcute. Au fost verificate sute de baxuri de apă minerală. Poliţiştii de la Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 3 au verificat inclusiv apa îmbuteliată de un anumit hipermarket.

"Existau suspiciuni că un anumit tip de apă minerală este contrafăcută. Se fac verificări împreună cu inspectori ai Oficiului pentru Protecția Consumatorului. Este vorba de o marcă proprie a acelui hypermarket, care costa foarte puțin", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB), Bogdan Ghebaur.

Vă reamintim că, la începutul lunii au fost retrase 101.000 litri de apă minerală din magazinele Lidl, deoarece era contrafăcută.

Back To Top