Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

livia stanciu pres iccjPreşedinta Curţii Supreme, Livia Doina Stanciu, a fost şantajată de către o fostă angajată a soțului ei. Procurorii efectuează, în prezent, percheziţii în Galaţi, în acest caz.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unei infracțiuni de șantaj, persoana vătămată fiind președintele unei instanțe judecătorești din Capitală.
În cursul zilei de 09 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 3 locaţii situate în municipiul Galați, din care una este punctul de lucru al unui agent economic.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", se arată într-un comunicat al DNA.

Sursele Gândul au explicat că preşedinta Curţii Supreme a fost şantajată de o fostă angajată a soţului ei. În urmă cu peste trei ani, soţul judecătoarei Stanciu a angajat-o pe femeie pe un post de secretară la recomandarea unor cunoştiinţe care susţineau că este vorba de un caz social. Între timp soţul preşedintei ICCJ a decedat.

După trei ani, fosta secretară a sunat-o pe Livia Doina Stanciu solicitându-i o sumă de bani despre care susţine că trebuia să o primească de la soţul decedat. Fosta secretară a ameninţat-o pe judecătoare că dacă nu îi va remite suma de bani solicitată va merge la Antena 3 unde va face diverse presupuse dezvăluiri.

Livia Stanciu este preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 2010. Livia Stanciu a condus completul de cinci judecători care a hotărât condamnarea definitivă a lui Adrian Năstase la doi ani de închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calităţii. De la preluarea funcţiei de preşedinte a ICCJ, instanţa a fost remarcată an de an cu note pozitive în raportul MCV. Din 2010, Curtea Supremă a început să finalizeze cu soluţii definitive un contingent consistent de mari dosare de corupţie.
În 2013 completul de cinci judecători condus de Livia Stanciu a dispus condamnarea lui Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare.

Livia Stanciu a condus şi completul care a decis condamnarea la 7 ani de închisoare a fostului senator PSD, Cătălin Voicu. Din 2010, activitatea Curţii Supreme a primit numai note pozitive în rapoartele europene pe Justiţie.

Mai multe AICI

Back To Top