Categorie: Știri naționale

accident motocicleta si autoturismAccidentul s-a petrecut pe data de 8 iunie, în jurul orei 16.50, pe un drum de lâgă satul Uliuc din Timiș. Singurul rănit a fost pasagerul motocicletei, dar ambii conducători s-au ales cu dosar penal.

Iată comunicatul Poliției, publicat de www.pemotoare.ro.

„La data de 08 iuie a.c., în jurul orei 16.50, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe D.C. 154, în afara localităţii Uliuc.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 39 de ani, din localitatea mai sus menţionată, a condus un autoturism pe D.C. 154 spre D.J. 592, iar la km 1 a acroşat o motocicletă care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, pasagerul motocicletei, un tânăr de 24 de ani, a fost rănit uşor.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus de femeie nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 28 mai .a.c., iar femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Totodată, în cazul conducătorului motocicletei, un tânăr de 27 de ani, din localitatea Uliuc, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar motocicleta nu este înmatriculată în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, pe numele ambelor persoane a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile rutiere comise".

Comentați voi!Back To Top