Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

laura georgescuLaura Georgescu, şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a declarat astăzi că nu demisionează, că nu se teme şi că nu va ceda presiunilor politice. Declaraţiile au fost făcute după ce mai multe înregistrări cu Laura Georgescu, în timp ce-şi jignea colegii, au fost făcute publice de presă.

"Nu îmi este frică şi nu cedez la presiuni, nici măcar politice. Sunt un om care a respectat legea, care nu a făcut nimic împotriva instituţiei şi care nu cedează la presiuni politice pentru că nu îi este frică. Deocamdată, mă bazez că Realitatea TV va pune înregistrările la dispoziţia organelor abilitate care trebuie să constate cine le-a făcut, în ce scop, când le-a făcut, unde le-a făcut şi care este conţinutul lor integral.De asemenea, să probeze caracterul legal al lor. Credeţi că de un an şi jumătate, dacă vreun coleg era jignit de mine, nu avea o reacţie? Aştepta demersul Realitatea ca să o spună?", a spus şefa CNA, potrivit realitatea.net.

Back To Top