Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

StudentiGuvernul a închis patru universităţi şi monitorizează alte 135 de programe de studiu. În urmă cu puţin timp ministrul delegat pentru învăţământ superior, Mihnea Costoiu, a anunţat că a demarat cea mai mare operaţiune de curăţenie din sistemul de educaţie. Instituţiile de studiu nu respectau programa şcolară şi nu aveau un sediu. Universităţile închise sunt: Universitatea Financiar-Bancară din Bucureşti, Institutul TEOLOGIC ROMANO CATOLIC din Bucureşti, Universitatea Mihai Eminescu din Timişoara şi Universitatea "Mihail Kogalniceanu" Iaşi.

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, a explicat la Realitatea TV că cele 135 de programe de studiu nu respectau condiţiile de calitate. "Am decis intrarea în lichidarea acestor programe. Aceste universităţi nu mai organizează admitere", a spus Costoiu.

Acesta a mai spus că alte trei universităţi din ţară sunt monitorizate atent. Acestea sunt Universitatea BIOTERRA, Universitatea Română de Ştiinţe şi Arte Gheorghe Cristea şi Universitatea APOLLONIA din Iaşi.

"Vorbim de cea mai mare curăţenie din ultimii 25 de ani. Toate aceste lucruri sunt realizate cu ţinta de a avea un învăţământ de calitate. Fac un apel către tineri să se uite pe site-ul Ministerului Educaţiei şi să aleagă acele universităţi care sunt acreditate", a mai spus Costoiu.

Studenţii care sunt înmatriculaţi acum la aceste universităţi nu au probleme. Decizia adoptată astăzi se aplică din anul universitar 2014-2015. "Începând cu anul 2014-2015 nu se mai organizează examene de admitere. Respectivele universităţi nu mai au dreptul să mai organizeze examen de admitere", a spus Costoiu, care a precizat că studenţii care urmează deja cursurile nu vor fi afectaţi de această decizie.

Mai multe AICI

Back To Top