Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

pestera-ialomiteiInfrastructura de turism din zona Peșterii Ialomiței (masivul Bucegi) va fi modernizată cu ajutorul fondurilor europene, potrivit Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În acest scop, CJ a accesat un proiect european în valoare de 6,4 milioane de lei, contribuţia Consiliului fiind de 500 de mii de lei.

Deoarece în zona montană nu a nins prea mult în ultima vreme, au început deja transportul materialelor şi lucrările, care vor avea ca termen de finalizare sfârşitul lunii septembrie 2014, potrivit CJD.

Contractul de finanțare a fost semnat la data de 4 mai 2012, durata proiectului este de 36 luni, cu termen de finalizarel în luna mai 2015. Proiectul are o valoare totală de 6.415.828, 68 lei, din care 4.665.725,12 lei – finanţare nerambursabilă de la Fondul European de Dezvoltare Regională şi buget naţional, iar 517.413,88 lei – finanţare din partea Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Prin acest proiect se doreşte creşterea gradului de atractivitate turistică a zonei şi punerea în valoare a frumuseţii naturale a obiectivului prin folosirea unor soluţii moderne de iluminare interioară şi exterioară, reconfigurarea traseului interior prin diminuarea semnificativă a riscului producerii de accidente, precum şi conservarea şi protejarea mediului prin prevenirea deteriorării obiectivului din cauza practicării unui turism neorganizat.

Back To Top