Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale

voiculescu declaratiiProcesul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) s-a încheiat marţi seara, după două zile consecutive de audieri maraton şi pledoariile avocaţilor, însă, verdictul final a fost amânat. Apărătorii inculpaţilor sunt aşteptaţi să depună concluziile până joi, 7 august. Abia după aceea judecătorii vor anunţa când cei 12 inculpaţi vor afla sentinţele definitive.

Marţi, 5 august 2014, magistraţii au ascultat până seara târziu pledoariile de final ale avocaţilor, dar şi ultimele cuvinte ale celor 12 inculpaţi din dosar. Pentru omul de afaceri Dan Voiculescu, procurorii au cerut 10 ani de închisoare.

Dan Voiculescu şi-a susţinut din nou nevinovăţia în fata magistraţilor, când i s-a dat ultimul cuvânt, şi a spus că întreg rechizitoriul întocmit de procurori este bazat doar pe falsuri şi că întreaga urmărire penală s-a făcut în lipsa sa pentru că timp de un an şi trei luni a fost "vânat" de procurori, fără a fi chemat la DNA.

Voiculescu a mai declarat, marți, când a ajuns la Curea de Apel, că speră ca judecătorii să fie de bună-credință și să judece corect.

La rândul lor, şi ceilalţi inculpaţi s-au declarat din nou nevinovaţi şi au cerut înduplecarea judecătorilor.

Gheorghe Mencinicopschi a spus că nu vrea ca familia sa să ajungă în stradă, Corneliu Popa a rugat instanţa să ţină cont că are o fetiţă cu probleme de sănătate, iar Sorin Pantiş a susţinut că în dosarul ICA nu există prejudiciu, în ultimul cuvânt dat inculpaţilor în dosarul ICA.

Corneliu Popa, a spus, în ultimul cuvânt, că, nici când era director la ADS, nu a avut "nicio treabă cu nicio firmă din GRIVCO".

Toţi cei judecaţi sunt acuzaţi că au participat în diverse momente la privatizarea Instititului de Cercetări Alimentare Băneasa. Terenul şi clădirile ar fost fost preluate cu 100.000 de euro, de către Grivco, au explicat procurorii, iar statul a fost păgubit cu 60 de milioane de euro. Într-un final, acţiunile la Institutul de Cercetări Alimentare au fost donate fetelor lui Dan Voiculescu.

Procurorii au cerut, luni, pedepse mai mari pentru toţi inculpaţii din Dosarul ICA. Dezbaterile au fost reluate marți dimineaţă, la cererea magistraţilor. Dacă cererea procurorului DNA va fi ascultată, Dan Voiculescu riscă să stea după gratii 10 ani.

Mai multe AICI

Back To Top