Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

studenti groupCei aproape 90.000 de absolvenţi de liceu care nu au luat examenul de Bacalaureat mai au o şansă să devină studenţi. Până în septembrie, ei se pot înscrie la noile colegii înfiinţate anul acesta în cadrul universităţilor. Iar dacă reuşesc să ia Bac-ul pe viitor, ar putea să fie admişi direct în anul doi de facultate. Cursurile se fac contra cost şi au o durată de cel mult trei ani.

La una dintre universităţile particulare din Bucureşti au fost înfiinţate 16 colegii. Printre specializări: turism, contabilitate, pedagogie, asistenţă medicală, comunicare sau relaţii publice.

Taxa pentru aceste cursuri începe de la 2.000 de lei pe an şi poate ajunge până la 3.600, în funcţie de specializare. Astfel de colegii vor fi înfiinţate şi la universităţi de stat.

La Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti vor fi înfiinţate, din toamnă, 4 colegii. Absolvenţii vor fi: tehniciani agricoli, horticultori, cadastrictici şi veterniari.

Cine vrea să urmeze un astfel de colegiu va studia între 1 şi 3 ani, în funcţie de specializare. Candidaţii care reuşesc să ia o notă de trecere la bacalaureat vor putea fi admişi direct în anul 2 de facultate. Însă aceştia vor trebui să susţină anumite examene de diferenţe la materiile care nu au fost aprofundate în primual an.

Pentru anul scolar 2014-2015 au fost alocate peste 20.000 de locuri cu taxă în colegiile din cadrul universităţilor. 90.000 de absolvenţi de liceu nu au luat bac-ul în sesiunea de vară.

Mai multe AICI

Back To Top