Categorie: Știri naționale

nicusor-constantinescuNicuşor Constantinescu a minţit, iar actele medicale trimise din America sunt false, susţin magistraţii care au decis arestarea preventivă a baronului PSD.

În plus, medicul a parafat documentele de internare, deşi preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean nu ar fi stat nicio zi în spitalul din New York.

Mai exact, înscrisurile nu se potrivesc cu boala de care acesta spunea că suferă şi nu este precizat dacă a stat vreo zi în spitalul in New York.
Mai mult, magistraţii spun că medicul care a paraft documentele are antecedente penale pentru infracțiuni de corupție, astfel că, documentele medicale emise de acesta nu pot avea credibilitate.

Săptămâna trecută, avocații lui Nicușor Constantinescu au contestat, la Curtea de Apel Constanța, decizia privind arestul preventiv al preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa pe motiv că acesta nu poate reveni încă în ţară pentru că starea sa de sănătate nu îi permite.

Potrivit avocatului acestuia, documentele medicale ar fi bazate pe cele mai recente analize și ar demonstra că drena din abdomen colectează o cantitate mare de lichid şi că starea generală încă este gravă.

Pe rolul Tribunalului Constanţa a mai fost înregistrată o solicitare în vederea emiterii unei cereri de extrădare pe numele lui Nicuşor Constantinescu.

Primul termen în dosarul deschis pe rolul instanţei constănţene a fost stabilit pentru 13 octombrie.

Mai multe AICI

CITEȘTE ȘI:

Nicuşor Constantinescu a primit al doilea mandat de arestare

DNA: Președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

 

Back To Top