Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Vineri spre prânz, activitatea Primăriei Ploieşti a fost dată peste cap de anunţul vizitei premierului Emil Boc. Dacă până acum oficialii de la Bucureşti se opreau la Prefectură sau la Consiliul Judeţean, de această dată primul ministru venea exact în birourile municipalităţii. Funcţionarii se înghionteau pe culoare întrebându-se cum ar reacţiona premierul dacă ar vedea ştatele de salarii. Oricum, niciunul dintre ei nu a apucat să discute cu reprezentantul Guvernului, pentru simplul motiv că vinerea programul administraţiei publice se termină la ora 14.00., iar salariaţii au tăiat-o la casele lor. La un moment dat, au apărut reprezentanţii SPP. Meticuloşi, au început să verifice centimetru cu centimetru traseul pe care trebuia să-l parcurgă demnitarul. Nu au scăpat de ochiul vigilent al sepepiştilor nici grupurile sanitare, femeile de serviciu fiind chestionate asupra presupuselor nereguli găsite în acele locuri.

A urmat verificarea aranjamentelor florale şi a prăjiturilor pregătite de municipalitate pentru oaspeţi. Sala de şedinţe a Primăriei Ploieşti a fost scanată  în amănunţime ca nu cumva să existe ceva ce ar putea perturba liniştea premierului.  După ce reprezentanţii SPP s-au asigurat că vizita primului-ministru nu putea fi perturbată de nimic, au trecut la stabilirea traseului ziariştilor şi la organizarea unui filtru pentru verificarea acestora. De altfel, filtrul pentru reprezentanţii mass-media a stârnit protestele acestora, semn că jurnaliştii prahoveni nu sunt obişnuiţi cu rigorile unei vizite oficiale. Sau, ami simplu, unii dintre colegi s-or fi gândit să mai încropească vreun subiect. Incomod, desigur!

Vizită oficială

Cu un sfert de oră înainte de momentul 0, primarul Andrei Volosevici şi prefectul Adrian Dobre aşteptau la intrarea în Palatul Administrativ sosirea demnitarului. Roberta Anastase, şefa Camerei Deputaţilor, ajunsese deja şi îşi aştepta şeful de partid în biroul primarului. Volosevici şi Dobre glumeau relaxaţi cu ziariştii prezenţi, semn că vizita premierului nu era pentru a-i trage de urechi pentru niscaiva nereguli în activitatea lor. La 14.55 fix, coloana premierului Emil Boc se oprea în faţa Palatului Administrativ. Era însoţit de ministrul Muncii, Mihai Şeitan. Relaxaţi, cei doi reprezentanţi ai Guvernului au glumit cu primarul şi cu prefectul şi s-a îndreptat spre lifturi. Ajuns la etajul trei, Boc s-a reprezit zâmbitor spre secretara edilului Volosevici, a dat mâna cu aceasta  şi a sărutat-o pe obraji ca şi când se cunoşteau de când lumea. A fost condus spre Sala de şedinţe şi a început întâlnirea la care urmau să se analizeze proiectele municipalităţii ploieştene. După zece minute a apărut şi deputatul PD-L Andrei Sava, cerându-şi scuze pentru lipsa de punctualitate.

Sala Sporturilor şi bazinul Vega – în atenţia premierului

În Sala de şedinţe a municipalităţii, devenită  neîncăpătoare, s-a desfăşurat şi întâlnirea cu presa. Andrei Volosevici a deschis conferinţa anunţând că a discutat cu premierul despre posibilităţile pe care le are Guvernul la ora actuală pentru a ne ajuta în proiectele ce se pot desfăşura. Emil Boc a spus că a avut o discuţie clară cu primarul Volosevici, în cadrul căreia s-a stabilit ca în 2010 să asigure susţinerea financiară pentru modernizarea Bazinului Vega şi a Sălii Sporturilor.  Premierul a mai anunţat şi finalizarea sălii de sport de la Şcoala 28 precum şi pe cea a locuinşelor ANL. „În privinţa reabilitării termice, vom asigura finanţarea integrală pentru cele 828 de apartamente aflate în proceduri şi am convenit cu dl primar ca pentru alte circa 1.000 apartamente să înceapă lucrările în 2010 cu susţinere financiară guvernamentală conform programului”, a mai spus Boc.

Boc VS pensionari

De la conferinţa de presă, oficialii de la Bucureşti însoţiţi de primarul Andrei Volosevici şi de prefectul Adrian Dobre, au plecat spre Casa de Cutură a Sindicatelor, unde urma să aibă loc o întâlnire cu reprezentanţii pensionarilor din Ploieşti. Vârstnicii l-au întâmpinat cu aplauze pe premier şi i-au povestit despre problemele lor. „Această întâlnire ne-a dat încă un element în plus de susţinere că ceea ce facem este corect pentru 22 de milioane de români şi pentru pensionarii din această ţară”, a declarat şeful Executivului. Primul-ministru le-a povestit celor prezenţi că noul sistem de pensii trebuie să se bazeze pe principiul contributivităţii şi pe eliminarea pensiilor speciale. El a mai abordat şi subiecte legate de biletele de tratament, grupele de muncă, vârsta de pensionare, medicamente compensate, reabilitarea termică a blocurilor.
Una peste alta ziua de vineri a fost una agitată pentru Ploieşti. Dar există şi plusuri, pentru că brusc, drumarii şi-au adus aminte că trebuie să astupe gropile de pe şoselele din municipiu, iar operatorul de salubritate că trebuie să ridice zăpada strânsă la colţurile străzilor. 

Back To Top