Categorie: Știri naționale
Varujan_VosganianGandul.info publică, în exclusivitate, date din dosarul de subminare a economiei naţionale în care apar nume grele din mediul de afaceri românesc, dar şi din politică.

Ancheta procurorilor DIICOT privind livrarea de gaze naturale la un preţ preferenţial, către combinatul Interagro al miliardarului Ioan Niculae, ar viza contracte ale Romgaz din timpul mandatului de ministru al Economiei deţinut de liberalul Varujan Vosganian (foto), în perioada 2006-2008, a declarat astăzi şeful Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.
"În 2010, a venit un procuror care mi-a cerut acte de dinainte de mandatul meu legate de opinia Consiliului privind accesul la gazele din producţia internă", a declarat Chiriţoiu, menţionând că este vorba de documente din perioada de dinainte de 2009, din perioada în care Vosganian era ministru.
Cu toate acestea, afaceristul Ioan Niculae a declarat că ancheta ar viza contracte încheiate în perioada 2009-2010, când o lege promovată de PDL a oferit preţuri reduse la gaz consumatorilor precum Interagro.
Articolul integral, AICI

Back To Top