Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale

elena udreaElena Udrea s-a confruntat, la DNA, cu denunțătorii săi din dosarul Gala Bute. În cadrul discuțiilor dintre inculpati, Udrea i-a pus întrebări repetate lui Gheorghe Nastasia, fost secretar general la Ministerul Dezvoltării și mâna sa dreaptă la acel moment, despre geanta cu 900.000 de euro - presupusa șpagă de la Adrian Gărdean pentru Elena Udrea, via Nastasia. Gheorghe Nastasia a dat detalii despre geantă și traseul său.

Declaratiile lui Gheorghe Nastasia:

Intrebare: Ati asistat la discutia care a avut loc la inceputul anului 2011 la pensiunea dumneavoastra intre UDREA ELENA GABRIELA si GARDEAN ADRIAN, iar, in caz afirmativ, s-a discutat cu acest prilej despre realizarea unor sponsorizari si in ce context?

Raspuns: Da, am asistat. S-a discutat la modul general, doamna Udrea l-a intrebat pe domnul Gardean daca exista posibilitatea sa faca anumite sponsorizari.

Intrebare: Ati primit de la GARDEAN ADRIAN o geanta continand suma de 900.000 euro in toamna anului 2011, iar, in caz afirmativ, ce ati facut cu aceasta?

Raspuns: Da. Suma era spusa de Gardean, eu nu am verificat si am dus-o doamnei Udrea.

Intrebare: Doamna Udrea stia ca urma sa va intalniti cu GARDEAN ADRIAN pentru primirea sumei mentionate?
Raspuns: Nu stiu daca stia, pentru ca relatia lui GARDEAN ADRIAN era mai mult cu Stefan Lungu. Doamna Udrea imi spusese mie cu ocazia discutiei care a avut loc la ziua mea sa tin legatura cu Gardean cu privire la sponsorizari.

Intrebare: V-a spus domnul GARDEAN ADRIAN ca va incheia un contract de publicitate cu firma lui Rudel Obreja si cuantumul acestuia? Ati transmis acest lucru doamnei Elena Udrea?
Raspuns: Da, mi-a spus cand a venit cu geanta. Cand am dus geanta am si transmis doamnei Udrea ca urma sa faca o sponsorizare pentru Gala Bute. Nu imi aduc aminte daca a precizat suma.

Intrebare: Stiti de ce urma sa sponsorizeze domnul Gardean firma lui Rudel Obreja si de ce trebuia transmis acest lucru doamnei Elena Udrea?
Raspuns: Rudel Obreja facea presiuni ca nu isi incasase tot contractul pe care il avusese cu ministerul.

Intrebare: GARDEAN ADRIAN urma sa faca aceasta sponsorizare in contul sponsorizarilor despre care discutase cu doamna Udrea la ziua dumneavoastra?
Raspuns: Da.

Intrebare pentru Gheorghe Nastasia: Dumneavoastra, in calitate de persoana imputernicita cu drept de semnatura in locul ministrului, erati cel care lua deciziile cu privire la alocarea fondurilor in cadrul programului "Ski in Romania"?
Raspuns: Nu, eu aveam delegare de competenta sa semnez in locul ministrului documentele pe care trebuia sa le semneze ministrul. Nu coordonam si nu am coordonat niciodata programul ¬Ski in Romania¬, lucru care se poate verifica si in fisa postului si nu eu faceam alocarile pentru UAT-uri. Alocarile se faceau la propunerile directiei de specialitate de catre doamna ministru.

gheorghe nastasiaIntrebare pentru Gheorghe Nastasia din partea Elenei Udrea: Puteti spune ce fel de geanta era, ce marime, ce culoare, ce fel de inchidere prezenta si care era cupiura banilor despre care pretindeti ca mi i-ati dat in toamna anului 2011?
Raspuns: Era o geanta de culoare inchisa, cred ca neagra, detalii referitoare la sistemul de inchidere nu am retinut si nici nu am deschis-o, astfel incat nu stiu care era cupiura banilor. Marimea era apropiata de cea a unei genti diplomat. Nu imi amintesc alte detalii cu privire la aceasta geanta. Gardean Adrian este cel care mi-a spus ca in acea geanta erau 900.000 euro. Categoric geanta nu era din panza.

Intrebare pentru Gheorghe Nastasia din partea Elenei Udrea: daca la momentul la care ati fi adus geanta mai era cineva la usa cabinetului sau in cabinet?
Raspuns: In cabinet nu mai eram nimeni, in afara cabinetului, in fata usii, era o secretara, nu imi aduc aminte care dintre acestea.

Intrebare pentru Gheorghe Nastasia din partea avocatului Elenei Udrea: Cat a durat din momentul in care a luat geanta de la Gardean si pana in momentul in care a intrat in cabinetul ministrului si a lasat geanta?
Raspuns: Imediat dupa ce a plecat domnul Gardean, am luat geanta si am dus-o la cabinet la doamna ministru. Nu stiu, cred ca au trecut 5-10 minute.

Intrebare pentru Gheorghe Nastasia din partea avocatului Elenei Udrea: Ce i-ati spus doamnei ministru cand ati predat geanta?
Raspuns: Ca este de la domnul Gardean si ca a spus ca va face si sponsorizare in Gala Bute. I-am spus si ce mi-a spus domnul Gardean ca este in interiorul gentii.

Declaratiile lui Ana Maria Topoliceanu:

Intrebare: Din banii primiti de dumneavoastra de la societatea Consmin prin intermediul lui Lungu Stefan si Breazu Tudor ati dat o partea doamnei UDREA ELENA GABRIELA?
Raspuns: Pe toti, intr-o forma sau alta.

Intrebare: Daca in perioada 2010-2012 ati achitat bunuri si servicii de care a beneficiat doamna UDREA ELENA GABRIELA?
Raspuns: Da, inclusiv din banii de la Consmin.

Intrebare: In ce forma si in ce imprejurari dadeati banii proveniti de la Consmin doamnei UDREA ELENA GABRIELA, asa cum ati sustinut?
Raspuns: O parte a fost excursia la Danai, o alta parte cash. Au mai fost situatii in care ii plateam salariul lui Breazu Tudor.

Intrebare: Platile cash unde se faceau, de cate ori si de ce sume era vorba?
Raspuns: La ea acasa, la minister, cred ca de doua ori, eu suma totala am vazut-o cand am vazut actele, cred ca in jur de 10000 euro fiecare.

Integral, hotnews.ro

Back To Top