Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

dan sova mirSenatoarea Florina Jipa (PSD) i-a dat cu mir pe frunte colegului său Dan Șova, miercuri la prânz, înaintea votului din plen pentru ridicarea imunității fostului ministru. Dan Șova e scăpat de arestare după ce în Senat nu s-a întrunit, miercuri, numărul necesar de voturi în favoarea solicitării DNA. Senatorii au aprobat, in schimb, cererea procurorilor pentru reținerea și arestarea ministrului demisionar al Finanțelor, Darius Vâlcov.

Anchetatorii au cerut încuviințarea reținerii și arestării senatorului Dan Sova, fost ministru al Transporturilor, în dosarul privind contractele încheiate de firma sa de avocatură cu complexurile Turceni și Rovinari.

Procurorii au date și indicii că Șova a depus la dosarul instrumentat de DNA mai multe documente false, în încercarea de a-și dovedi nevinovăția. Mai mult, el a dispus distrugerea toate hardurile calculatoarelor societății de avocați, pentru a ascunde corespondența purtata prin e-mail intre societatea de avocati si conducerile celor doua complexuri energetice.

Sursa: Hotnews.ro

Back To Top