Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale

traian basescuDosarul controversat al casei din Mihăileanu, în care fostul președinte Traian Băsescu este cercetat pentru modul în care și-a repartizat apartamentul de 370 de metri pătrați, în perioada în care era primar la Capitalei, va fi redeschis de către Tribunalul București, anunță Realitatea TV.

Traian Băsescu ar urma să fie audiat. Fostul președinte și-ar fi repartizat o casa din Mihăileanu, în perioada în care era primar al Bucureștiului. Acesta şi-a aprobat singur, pe vremea când era primar, dreptul de a cumpăra imobilul din Strada Mihăileanu 2, repartizat iniţial de stat ca locuinţă de serviciu. Atunci, apărătoarea lui Traian Băsescu în faţa acuzaţiilor de fals şi uz de fals a fost Elena Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în decembrie 2013, că el nu spune că este "un sfânt", adăugând că apartamentul din Mihăileanu şi creditul de la CEC, deşi legale, sunt controversate, dar lucrurile au limite şi contează care este costul păcii între Preşedinţie şi premier.

Back To Top