Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

vot parlament 1Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.102/1992 privind stema ţării şi sigiliul statului a picat prin votul majorității aleșilor PSD, PLR și PC

Proiectul de lege prin care România putea să aibă stema națională completată cu coroana plasată pe capul acvilei a picat la vot în Camera Deputaților (for decizional), prin votul negativ dat de majoritatea deputaților PSD dar și al aliaților acestora, PLR și PC. 135 pozitive la 139 negative a fost balanța voturilor acordate. La patru voturi, România putea să redevină la o normalitate a simbolisticii de stat, ținând cont de faptul că toate momentele importante din istoria națională, care țin de formarea, identitatea, denumirea și modernizarea statului român au fost marcate și de existența acestui simbol pe stema națională. Liberalii au votat „pentru", însă nu au fost suficienți în sală.

„Stema României simbolizează statul român național, suveran și independent, unitar și indivizibil. Ideea de independență este subliniată cel mai bine de elementele stemei de pe steagul din perioada când s-a obținut oficial independența României – 1877. Pe de altă parte, este firesc să ne asumăm trecutul așa cum a fost el. De aceeea propun completarea stemei cu coroana care să fie plasată pe capul acvilei pentru a sublinia ideea de independență și suveranitate a statului român și a perioadei în care acestea au fost obținute, ca reper de însemnătate crucială a statului român. În contextul globalizării, noțiunea de suveranitate și independență trebuie promovate pe orice cale, inclusiv în simbolurile naționale, spune deputatul Grigore Crăciunescu în expunerea de motive anexată proiectului de lege.

Back To Top