Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

adriana saftoiuFosta consilieră de la Cotroceni, dar și deputat PNL de Prahova, a spus că faptul că a scris o carte acum nu echivalează cu lipsa de loialitate nici faţă de Traian Băsescu şi nici faţă de instituţia prezidenţială.

„Cred că faţă de instituţie asemenea exerciţii arată loialitate faţă de cetăţeanul care prin taxele şi impozitele lui face posibilă să existe o instituţie de stat", a spus Adrian Săftoiu, care spune că atunci când a scris cartea s-a gândit la loialitatea faţă de cetăţean.

„Faţă de mine şi conştiinţa mea eu mi-am propus să nu vorbesc, să nu spun nimic cât timp Băsescu avea mize politice electorale, numai că nu e o carte doar despre Traian Băsescu. Dacă era o carte doar despre Traian Băsescu era vorba despre un personaj. E vorba despre un sistem poilitic, e vorba despre un sistem politic pe care la finalul celui de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu l-a criticat destul de acut", a mai spus Adriana Săftoiu.

Întrebată de ce a scris cartea acum şi dacă ar mai fi scris-o dacă s-ar fi înţeles cu Traian Băsescu, Adriana Săftoiu a spus că a scris cartea pornind de la declaraţiile fostului preşedintele de la finalul anului 2014.

„În mod evident, cartea n-avea niciun sens dacă la finalul anului 2014 noi nu continuăm să ne plângem de relaţia cetăţeni-stat, şi dacă fostul preşedinte al României nu ne-ar fi spus câteva lucruri foarte adevărate şi importante că nu există un control civil asupra serviciilor secrete care au o putere foarte mare, că există excese, abuzuri, că sunt probleme cu respectarea drepturilor şi demnităţii umane. O spune preşedintele României după 10 ani de zile. Iar cartea asta vine şi ne spune un lucru esenţial: dacă o mai ţinem cu dragostea faţă de preşedinţi şi faţă de instituţii, ne îndrăgostim şi le dăm un cec în alb, credeţi-mă peste cinci ani vom fi exact în aceeaşi situaţie de a ne lamenta ce prost se trăieşte în România", a mai spus Adriana Săftoiu.

Integral - gandul.info

Back To Top