Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Dan-SovaSenatorii au respins pentru a doua oară cererea de arestare preventivă a lui Dan Şova, votând 72 împotrivă şi 66 pentru. Senatorii au votat din nou în secret, cu bile, avizul privind cererea de arestare preventivă a lui Dan Şova.

Biroul Permanent al Senatului a decis ca votul privind încuviinţarea solicitării DNA în cazul Dan Şova să fie reluat astăzi în şedinţa de plen. În cazul în care se votează pentru ridicarea imunităţii, senatorul poate fi arestat. Comisia Juridică nu a putut adopta un proiect de hotărâre în cazul Şova, fiind cinci voturi pentru propunerea PNL de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive şi cinci voturi împotrivă.

Reprezentantul UDMR, cel care putea da votul decisiv, a lipsit de la şedinţă. Comisia Juridică din Senat, cea care va decide ce se întâmplă cu votul din 25 martie în cazul Dan Şova privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive, este formată din cinci membri de la PNL, patru de la PSD, unul de la UNPR şi unul de la UDMR. Practic, există o egalitate între PNL şi PSD, nefiind mari surprize în privinţa votului senatoarei Ruxandra Jipa - UNPR, cea care l-a miruit în plen pe senatorul Şova. Votul decisiv aparţine reprezentantului UDMR, Pataki Csaba.

La ultima şedinţă, acesta a plecat din sală înaintea votului. De peste două luni, senatorii din Comisia Juridică nu au reuşit să ia o hotărâre validă şi constituţională în privinţa interpretării votului dat în plenul Senatului, în data de 25 martie, referitoare la cererea procurorilor de reţinere şi arestare preventivă a senatorului PSD Dan Şova.

Cristian Tudor Popescu a comentat la Gândul LIVE rezultatul votului din Senat. „Parlamentarii nu doresc să fie egali cu orice cetăţean. Ei au un drept în plus, se situează deasupra legii aceşti domni şi şi-au prevăzut asta, în lege, cu ani în urmă", a spus editorialistul, arătând că, în cazul Şova, PSD este de-o parte, în timp ce Justiţia este de cealaltă. „Domnul Ponta şi partidul său comunistoid vor să menţină preeminenţa partidului asupra justiţiei", a mai spus Cristian Tudor Popescu.
Sursa: gandul.info

Back To Top