Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

iohannis aclDomnia legii şi statul de drept, separarea puterilor, corecta reprezentare a intereselor cetăţenilor de către oamenii politici reprezintă adevăraţi piloni ai naţiunilor cu democraţii puternice, a declarat, joi, la recepţia de Ziua Americii, preşedintele Klaus Iohannis.

"Ne aflăm astăzi într-un context internaţional complicat. Foarte aproape de noi, norme de drept internaţional au fost încălcate, drepturi şi libertăţi fundamentale au fost puse în pericol şi noi ameninţări de securitate şi-au făcut loc. Avem nevoie mai mult decât oricând să fim solidari şi uniţi în apărarea valorilor pe care le împărtăşim", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, în discursul susţinut la recepţia organizată joi de Ambasada SUA, cu ocazia Zilei Independenţei.

"Domnia legii şi statul de drept, separarea puterilor, garantarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, corecta reprezentare a intereselor cetăţenilor de către oamenii politici reprezintă adevăraţi piloni ai naţiunilor cu democraţii puternice. Pentru promovarea acestor principii niciun efort nu este prea mare", a mai spus şeful statului.

Klaus Iohannis a precizat că Strategia Naţională de Apărare, recent adoptată, asumă printre interesele naţionale de securitate ale României "apărarea şi consolidarea democraţiei constituţionale şi a statului de drept".

"Mai mult decât oricând, este necesară şi încurajarea participării civice în viaţa publică. O societate civilă activă şi implicată este una dintre cele mai bune garanţii pentru o viaţă democratică sănătoasă", a spus preşedintele Iohannis, subliniind că, în acest sens, Statele Unite reprezintă "un exemplu de reuşită la care ne raportăm cu toată convingerea". Mediafax.ro

Back To Top