Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

dnaLa termenul de miercuri din dosarul Antena Group-RCS&RDS, procurorii DNA au cerut pedepse de închisoare cu executare pentru cei cercetaţi în cauză iar pentru firmele vizate, amendă penală.

Procurorii DNA au cerut magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti să aibă în vedere dosarul în care a fost condamnat Dan Diaconescu, ca practică judiciară, în acest context solicitând pedepse cu executare, mai mari decât în cauza respectivă, acolo unde judecătorii au dispus pedepse cu executare cuprinse între doi şi cinci ani de închisoare.

În aceea ce priveşte firmele vizate în cauză, DNA a solicitat în sala de judecată ca acestea să primească amendă penală şi să fie obligate să publice decizia instanţei.

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, şi fiica sa Camelia au fost trimişi în judecată în 1 octombrie 2013, alături de directorul general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, şi de fostul şef ANAF Şerban Pop.

Sursa: mediafax.ro

Back To Top