Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

predoiu  proiecte pdl pnlAlina Gorghiu şi Vasile Blaga l-au convins pe Marian Munteanu să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, invocând trecutul său tumultuos. Cătălin Predoiu, liderul PNL Bucureşti, a decis să-şi asume el candidatura pentru Primăria Capitalei, urmând să-l coopteze în echipa sa şi pe Ciprian Ciucu. Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât Predoiu a refuzat în mod repetat să intre până acum în cursa electorală.

Ionescu Quintus, preşedinte de onoare al PNL: „Nu-mi este deloc uşor să vorbesc după Marian Munteanu pe care-l cunosc din Piaţa Universităţii şi care a făcut un gest care rareori se întâmplă printre noi, noi românaşii. Aş spune: am pierdut un primar şi am câştigat un membru de onoare al PNL. Aceasta e părerea mea, mai ales după îndelungata discuţie telefonică pe care domnul Munteanu a avut bunăvoinţa să o aibă.

Întrebat de criticile la adresa sa de pe mediul online, Marian Munteanu a răspuns: „Eu am luptat contra Securităţii când era foarte greu să lupţi. Luptătorii ăştia de pe net sau marea agitaţie de la Kaufland, habar n-au idee ce înseamnă lupta" a declarat Munteanu. Ulterior, s-a declarat împotriva cererii făcute de organizaţia România Curată la CNSAS pentru verificarea lui Munteanu dacă a fost colaborator al Securităţii. „Pe mine nu mă interesează ONG-ul acela pentru că sunt oamenii care nu se comportă cu demnitate. Câţi cetăţeni sunt ăia? ", a conchis Munteanu.

Back To Top