Categorie: Știri naționale

traian basescuPreşedintele PMP, Traian Băsescu, a criticat marţi remanierea ministrului Comunicaţiilor, Marius Bostan, afirmând că acesta a fost schimbat pentru că ''era competent pe domeniul său şi independent faţă de unele structuri de siguranţă naţională''.

'„Păcat că a fost aruncat peste bord Marius Bostan, un ministru valoros. În afară de impostori, gulgutieri, obedienţi, oportunişti şi incompetenţi, Guvernul Cioloş a avut şi un ministru competent în activitatea sa şi absolut responsabil în declaraţii publice, inclusiv cea legată de educaţie, chiar dacă aceasta din urmă a fost afectată de oarecare inabilitate politică, dar absolut corectă pe fond. Şi pentru că era competent pe domeniul său şi independent faţă de unele structuri de siguranţă naţională, Marius Bostan a fost remaniat. Un prostălău incompetent şi obedient îl va înlocui pe Marius Bostan, spre salvarea 'interesului naţional'', a scris Băsescu pe Facebook marţi seara.

El a precizat ''pentru clevetitori'' că nu îl cunoaşte personal pe Marius Bostan, dar că i-a urmărit cu interes performanţa în sectorul privat, dar şi ca ministru.

Back To Top