Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

basescuProcurorii au clasat dosarele "Terenul de la Căşuneanu" şi "Casa din Mihăileanu", însă deciziile procurorilor de caz nu sunt definitive. Potrivit unor surse judiciare, soluţiile de clasare propuse de procurorii Elena Iordache şi Dragoş Cojocariu sunt acum pe masa şefului Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul ICCJ, procurorul Cristian Lazăr. Acesta trebuie să analizeze şi să confirme sau să infirme deciziile procurorilor de caz.

Cea mai spectaculoasă decizie este cea a procuroarei Iordache. Ea a clasat dosarul după ce iniţial începuse urmărirea penală împotriva fostului şef de stat pentru spălare de bani şi l-a chemat la audieri în calitate de suspect.

"Au închis dosarul după l-au plimbat ca pe urs pe acolo să îl filmeze televiziunile", a conchis ironic un procuror şef.

Nu mai punem la socoteală faptul că punerea sub învinuire s-a făcut înainte de campania electorală pentru locale, ceea ce l-a determinat pe Traian Băsescu să renunţe la candidatura pentru Primăria Capitalei.

De ce a fost clasat dosarul "Terenul de la Căşuneanu"

Material integral - romaniacurata.ro

Back To Top