Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Liviu DragneaPropunerea de premier PSD-ALDE va fi făcută prima dată la consultările de la Palatul Cotroceni şi va fi una „care să poată fi acceptată", a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea. Dragnea a declarat că va avea în vedere o propunere „care să nu poată fi refuzată matematic şi politic".

„Eu sper că nu o va refuza (n.r. președintele). Nu va avea niciun motiv constituţional să refuze această propunere", a declarat liderul social-democraților.

PSD a câştigat fără echivoc şi fără dubiu aceste alegeri, a declarat Liviu Dragnea, adăugând că românii nu au votat nici un guvern tehnocrat, nici unul liberal.

„Cei care vor să ignore votul din 11 decembrie nu numai că greşesc, dar încalcă voinţa cetăţenilor care au votat duminică şi nu în acest fel vor reuşi ei să îşi recapete încrederea sau credibilitatea (...) Alianţa de guvernare este PSD plus ALDE, PSD nu merge singur în Guvern", a declarat Dragnea.

Back To Top