Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

florin iordache„România prezintă toate condiţiile ca Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) să fie încheiat”, a declarat ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

„Am arătat că România, în parteneriat cu Comisia, a consolidat instituţii importante şi din punctul nostru de vedere, atâta timp cât toate aceste condiţionalităţi au fost îndeplinite, argumentele pe care noi le-am arătat sunt acelea că în perioada imediat următoare, acest mecanism care la început a fost folositor României şi ne-a ajutat pentru întărirea instituţiilor şi pentru o legislaţie coerentă au fost îndeplinite.

În condiţiile în care toate aceste obiective au fost îndeplinite, pe care România le-a avut în faţă în 10 ani de activitate, le-am îndeplinit, în acest moment România prezintă toate condiţiile pentru ca acest mecanism în acest an să poată fi încheiat", a declarat ministrul Justiţiei, Florin Iordache, la finalul întâlnirii cu secretarul general adjunct al Comisiei Europene, Paraskevi Michou.

Back To Top