Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

iliescuFostul președinte Ion Iliescu a ajuns luni dimineață la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul Mineriadei. El are calitatea de inculpat, fiind acuzat de infracțiuni contra umanității.

Ion Iliescu a plecat de la Parchetul General, fără să facă declarații pe acest subiect. „No comment", a spus el scurt.
Ion Iliescu a fost citat pentru a fi audiat în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, în care a fost pus sub acuzare pentru infracţiuni contra umanităţii, alături de mai multe persoane, printre care Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu şi Miron Cozma.
Gelu Voican Voiculescu, Miron Cozma și Adrian Sârbu au fost audiați săptămâna trecută în acest dosar.
Ca martor a fost audiat și scriitorul Andrei Pleșu, în acea perioadă ministru al Culturii. La iesirea de la Parchetul General, el a declarat că a condus negocierile între manifestanţi şi Ion Iliescu, însă fără ca acestea să aibă un rezultat.
Miron Cozma a fost audiat timp de cinci ore. Fostul lider al minerilor din Târgu Jiu a refuzat să semneze actul în care i s-a adus la cunoștință faptul că are calitatea de inculpat în acest dosar.

Digi 24

Back To Top