Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

papaCorupţia începe cu puţin apoi se ajunge la păcat şi decădere, a spus Papa Francisc, într-o predică la Vatican, relatează Digi24. Declaraţia a fost preluată şi de ediţia în limba română a Radio Vatican.

Suveranul Pontif a ţinut să atragă atenţia că nu poate exista un dialog despre nimic ce reprezintă răul. A făcut evident trimitere la Biblie - a amintit de povestea Evei, ispitită de șarpe.
„Corupția începe cu puțin, cu dialog: Dar nu, nu este adevărat că îți va face rău acest fruct! Mănâncă-l, este bun! Este un lucru mic, nimeni nu își dă seama. Fă-o, fă-o! Și puţin câte puţin, puţin câte puţin, se cade în păcat, se cade în corupţie", a spus Papa Francisc.
Afirmaţiile Papei Francisc vin la câteva zile după ce L'Osservatore Romano, oficiosul Vaticanului, a publicat un articol despre situaţia din România, pe care o numeşte o "criză profundă".
Textul atrage atenţia şi asupra modului în care s-au comportat parlamentarii puterii, în frunte cu şefii celor două Camere, atunci când preşedintele Klaus Iohannis a vorbit în Parlament.
Radio Vatican, care vorbeşte de acest articol, dă de înţeles că asemenea acţiuni ar putea complica aranjamentele pentru viitoarea vizită în România a Papei Francisc, care duce la rândul său o luptă împotriva corupţiei din Biserica Catolică.

Back To Top