Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

azi protesteChiar dacă numărul participanților a scăzut mult față de zilele dinaintea abrogării OUG 13, protestele contra guvernului Grindeanu contină în orașele mari.

*Au fost 5.000 de oameni în Piaţa Victoriei din București, în cea de-a 12-a seară consecutivă de proteste. Chiar dacă a fost ger, oamenii ieşiţi în stradă să ceară plecarea guvernului au fost la fel de energici, scrie AGERPRES. Mai ales că au fost bine echipaţi să înfrunte frigul şi au fost manifestanţi care au oferit gratuit ceai fierbinte şi gustări. În mijlocul protestatarilor au fost şi români veniţi de la mii de kilometri distanţă, dar şi străini care vor să fie parte din manifestaţiile din România. Duminică este programat un protest de amploare în fața Guvernului.

* PLOIEȘTI
Aproape o sută de persoane au protestat, sâmbătă seara, în centrul municipiului Ploiești, manifestații continuând să scandeze împotriva Guvernului și împotriva PSD.
Protestatarii s-au strâns din nou în fața Palatului Administrativ, unde au fredonat melodia "Țara mea" și au intonat imnul național.
Totodată, ei au continuat să strige "Ieșiți din casă dacă vă pasă", îndemnându-i pe ploieșteni să iasă în stradă pentru a manifesta.

*TIMIȘOARA
Peste 3.000 de persoane au participat sâmbătă seara la protestul antiguvernamental de la Timișoara. Protestul din Piața Victoriei s-a încheiat în jurul orei 21,00, fără incidente, după ce participanții au pornit în ''plimbarea'' devenită tradițională la finalul protestelor.
Protestatarii se vor întâlni și duminică seara, la ora 19,00, tot în Piața Victoriei, iar organizatorii mitingului au făcut apel ca azi să fie prezenți mai mulți participanți.

*SIBIU:
Peste 2.500 de sibieni au participat la protest. Oamenii și-au dat întâlnire în jurul orei 19,00, în Piața Mare din centrul municipiului, de unde au mărșăluit pe principalele bulevarde din oraș. Protestarii au revenit în Piața Mare și au promis că vor continua să iasă în stradă și duminică. Principala dorință a manifestanților este demisia Guvernului.
Duminică, în Piața Mare din Sibiu vor avea loc două proteste autorizate. Primul va avea loc la amiază, timp de o oră, și la el sunt chemați oamenii să lectureze din Codul Penal și Constituție, iar cel de al doilea protest este programat de la ora 19,00, în același loc.

*CLUJ-NAPOCA:
Protestul din municipiul Cluj-Napoca s-a terminat în jurul orei 21,40, având un maxim de circa 2.500 de manifestanți, potrivit unor surse oficiale. Oamenii s-au întors în Piața Unirii după un marș pe străzile adiacente, care a durat aproximativ o oră și jumătate.
Oamenii cer în continuare demisia Guvernului Grindeanu și adoptarea de către Parlament a OUG 14, de abrogare a OUG 13.

BRAȘOV:
Cea de-a 12 zi consecutivă de proteste antiguvernamentale de la Brașov s-a încheiat sâmbătă seara, în jurul orei 21,45, în Piața Sfatului, la manifestație participând circa 1.500 de oameni, potrivit forțelor de ordine.
În Piața Sfatului, manifestanții au întins un steag tricolor cu o lungime de 12 m și o lățime de opt metri fiind ținut de peste 20 de persoane, moment în care s-a intonat Imnul Național. Tricolorul a fost cumpărat din donațiile a peste 100 de brașoveni.
În timpul desfășurării acțiunii de protest nu s-au semnalat incidente.Pentru duminică seara a fost anunțată o nouă acțiune de protest începând cu ora 18,00.

* CONSTANȚA
Peste 300 de manifestanți, care au pornit în marș de la sediul Prefecturii, sâmbătă seară, pe principalele bulevarde ale Constanței, au organizat un miting de protest împotriva Guvernului Grindeanu la ora 21,00, în fața sediului Organizației județene PSD.
După ce au mărșăluit timp de peste o oră pe traseul: Bulevardul Ferdinand — Bulevardul 1 Decembrie 1918 — Bulevardul Alexandru Lăpușneanu — sediul PSD, manifestanții au rămas în stradă, timp de 15 minute, pentru a-și arăta dezacordul cu politica guvernamentală prin care a fost modificată legislația penală.

* CRAIOVA
Câteva zeci de persoane au protestat sâmbătă seara, pentru a 12-a zi consecutiv, în Piața "Mihai Viteazul" — Piața Prefecturii din centrul Craiovei împotriva Guvernului Grindeanu și a PSD.
Oamenii au stat în piață timp de aproape două ore și, la fel ca și în serile precedente, au cerut demisia actualului Guvern, au scandat împotriva PSD.

* TÂRGU MUREȘ
Peste 20 de persoane au protestat, sâmbătă seara, aproximativ o oră și jumătate, în fața Instituției Prefectului — Județul Mureș, cerând demisia Guvernului Grindeanu pentru modul în care a fost adoptată OUG nr. 13/2017.
Protestatarii au scandat 'PSD nu uita, țara asta nu-i a ta!', 'Jos Guvernul!' , 'Refuz acest abuz!', 'Rezistăm, nu plecăm!', 'Conducători, nu dictatori!' și au declarat că vor rămâne în stradă până când Guvernul Grindeanu va pleca.

* ARAD
În jur de 35 de protestatari s-au aflat sâmbătă seara în fața Primăriei Arad, ei protestând împotriva Guvernului Grindeanu.
Ei au venit cu pancarte inscripționate cu mesaje critice la adresa Guvernului și a PSD, precum și cu steaguri tricolore și vuvuzele. Protestul a fost unul fără incidente, încheindu-se la ora 21,00.

Back To Top