Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

gerAdministrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de ger în 26 de județe, printre care și Prahova, și în București. Atenționarea intră în vigoare de astăzi (sâmbătă) de la ora 11 și este valabilă până marți. Sunt așteptate temperaturi de -20 de grade.

Astfel, în Moldova, Muntenia, Oltenia şi estul Transilvaniei, vremea se va menţine deosebit de rece, temperaturile diurne vor fi negative, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi -3 grade, iar cele minime se vor situa între -20 şi -10 grade, izolat mai coborâte.
Viorica Dima, meteorolog ANM, a precizat într-o intervenție telefonică la Digi24 că a fost emis acest cod galben pentru că „persistă acest regim termic deosebit de sever, vorbim de temperaturi cu 8-10 grade, izolat, chiar mai coborâte față de mediile multi anuale ale perioadei".
„În cursul zilei, în mod obișnuit, la această dată ar fi trebuit să înregistrăm valorui de temperaturi între 0-7 grade în țară, circa 5 grade ar fi trebuit să fie în Capitală, în timp ce minimele nocturne normale pentru mijlocul lunii februarie ar fi trebui să fie -8-0, cu -3 la București", a mai spus meteorologul Viorica Dima.
Meteorologul a mai spus că aceste temperaturi scăzute se vor înregistra până marți dimineață, după care „vremea va intra într-un proces de încălzire, spre weekendul viitor cred că putem vorbi despre o revenire la normalul termic al perioadei".

harta ger

Back To Top