Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Premierul anunţă că România ar putea avea un muzeu al Holocaustului. Sorin Grindeanu a vorbit despre acest lucru imediat după ce a vizitat Memorialul Yad Vashem din Ierusalim. Muzeul Istoriei Evreilor din România are deja atribuită o clădire în centrul vechi al Bucureștiului, spune premierul, iar memorialul va fi coordonat de Institutul Național pentru Studierea Holocaustului.

Angajamentul nostru trebuie să fie acela de a ne aminti de victimele care au pierit, de a respecta supraviețuitorii și de a educa noile generații în spiritul respectului pentru valorile umane, pentru diversitate și incluziune”, a afirmat premierul României, Sorin Grindeanu, citat de Digi 24.

„Preocuparea noastră pentru memoria holocaustului trebuie să se reflecte și în modul în care respectăm pe cei care au suferit și care mai sunt astăzi alături de noi în țară sau în străinătate”, a completat primul-ministru.

Back To Top