Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale

Vicepremierul Sevil Shhaideh a recunoscut, duminică, într-o emisiune la un post central de televiziune, că Executivul are în vedere, în acest moment, plafonarea indemnizației pentru creșterea copilului la un nivel cuprins între 5.000 și 10.000 de lei.

În prezent se fac, deja, calcule de impact, dar din datele existente aproximativ 97% dintre indemnizaţii sunt sub plafonul inferior, a anunțat Sevil Shhaideh.
Ca să compenseze o asemenea măsură, discutată la mai puțin de un an de când plafonul pentru aceste indemnizații a fost eliminat, Guvernul are în vedere, totodată, posibilitatea de a prelungi perioada concediului de creştere a copilului. Astfel, Executivul ar putea decide acordarea indemnizației pentru o perioadă de până la patru ani, față de doi ani, cât este în prezent.
Shhaideh susține că analiza pe această temă va fi terminată în a doua parte a anului, iar eventualele modificări vor fi luate in calcul pentru construcția bugetului pe 2018, vicepremierul arătând că foarte important în luarea unei decizii este și numărul de beneficiari.
Propunerea privind plafonarea indemnizației de creștere a copilului se regăsește într-un set de măsuri (VEZI DETALII) adoptat la finalul săptămânii trecute de Guvern.

Back To Top