Categorie: Știri naționale

Intrate, cel puțin teoretic, pe ultima sută de metri, lucrările la A3 București - Ploiești nu merg strună nici acum, iar luni constructorul va da socoteală pentru ce se întâmplă pe șantier.

 

La această concluzie au ajuns inclusiv șefii de la Transporturi, ministrul Răzvan Cuc și directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în urma controlului neanunțat făcut vineri, pe șantier. "Pe șantierele A3, București-Ploiești și pe Varianta Ocolitoare a localității Mihăilești, am constat o mobilizare nesatisfăcătoare, ceea ce ne-a determinat să solicitam constructorilor să vină luni la minister și să discutăm serios, urmând să luăm măsuri în acest sens”, a declarat directorul general al CNAIR, Ștefan Ioniță.

Contractul de proiectare și execuție a fost atribuit Asocierii Aktor - EuroConstruct Trading 98 şi are o valoare totală de 129,18 milioane de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat. Autoritățile anunțaseră că sectorul, nu mai mare de 3,3 kilometri, va fi inaugurat la finalul lui decembrie 2016, dar el nu este gata nici acum. Termenul din contract este, totuși, noiembrie 2017.

Back To Top