Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

După o primăvară cu ploi, furtuni violente și chiar ninsori, dacă ne aducem aminte de cele două episoade complet atipice de după Paște și de la începutul lunii mai, vremea ne rezervă din nou surprize, dar dintr-un alt registru.

 

Nu trebuie să vă faceți griji că vă va peste cap planurile de concediu. Ba din contră, ar trebui să căutați destinații unde să vă răcoriți, pentru că estimările meteorologilor arată că România va fi lovită, cel puțin în a doua parte a verii, de caniculă și secetă.


Iată prognoza pentru intervalul iunie - august, publicată de Administrația Națională de Meteorologie:

IUNIE
Temperaturile medii lunare se vor situa, în general, în apropierea mediei climatologice. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi în general deficitare, exceptând zonele de munte unde vor fi normale sau uşor excedentare.

IULIE
Temperatura medie lunară a aerului va fi mai ridicată decât norma climatologica, îndeosebi în sudul, sud-estul şi vestul ţării. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi deficitare în toată ţara. Deficitul cel mai pronunţat s-ar putea înregistra în sudul, sud-estul şi estul teritoriului.

AUGUST
Temperaturile medii lunare se vor menţine peste normele climatologice în sudul, sudestul şi vestul ţării şi vor fi apropiate de normal în rest. Precipitaţiile totale lunare vor fi deficitare în toată ţara, iar cantităţile cele mai scăzute s-ar putea consemna în sud, sud-est şi sud-vest.

ANM precizează că estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading (Anglia) și au un grad de realizare de aproximativ 60%.

Back To Top