Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Pleci în concediu peste hotare? Este posibil ca vacanţa ta să fie dată peste cap de greva controlorilor de trafic aerian din România! După o tentativă eşuată de negocieri cu reprezentanţii Guvernului, sindicaliştii din Romatsa au anunţat că vor declanşa greva generală mâine, ceea ce va duce şi la anularea mai multor zboruri. Conform legii, protestatarii sunt obligaţi să asigure cel puţin o treime din programul obişnuit. Autorităţile încă nu au anunţat dacă vor fi afectate zboruri şi care vor fi acelea.

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR) şi reprezentanţii ROMATSA s-au întâlnt cu ministrul Transporturilor, luni, pe fondul grevei anunţate de controlorii de trafic aerian. Negocierile au eşuat,iar angajaţii ROMATSA vor declanşa greva marţi, 30 mai, la ora 9.00, a declarat Gabriel Tudorache, preşedintele sindicatului, citat de România TV.

La Romatsa, regia care are monopolul dirijării traficului aerian din România, există un conflict de muncă, angajaţii arătându-se nemulţumiţi din cauza salariilor actuale. Cu toate că se numără printre bugetarii plătiţi cel mai bine din ţară, salariaţii spun că veniturile nu se ridică la nivelul responsabilităţilor. Sindicaliştii sunt nemulţumiţi şi din cauza situaţiei financiare a Romatsa şi spun că exista un termen limită pentru depunerea proiectului de buget al regiei, termen care este miercuri, şi că există riscul ca Romatsa să intre în faliment, mai notează sursa citată.

„Aici e vorba de nişte documente care trebuie trimise până la 31 mai către forurile intrenaţionale. Aici ar putea interveni ministrul pozitiv, în sensul că dânsul ştia din luna ianuarie. Din păcate, până să anunţăm greva, domnul ministru a uitat, a avut alte probleme. Este obligatoriu să se implice”, a spus Gabriel Tudorache, preşedintele ATSR.

Angajaţii ROMATSA vor declanşa greva generală pe 30 mai, la ora 9.00. Ei sunt obligaţi să asigure o treime din trafic, conform legislaţiei, însă cursele care vor fi anulate sunt stabilite de Eurocontrol, nu de autorităţile naţionale din România.

Back To Top