Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Cazul unei femei din Suceava, care trebuie să plătească o amendă de peste 1.700 de lei pentru că nu a avut lumini la bicicletă şi nici buletinul la ea, ar putea ajunge în instanţă. Un avocat i-a sărit în ajutor și spune că va depune o contestaţie împotriva amenzii aplicate de Poliţie.

„Am condus bicicleta fără buletin pe DN 208, localitatea Udești, sat Udești. Nu aveam buletinul la mine, mi-a dat amendă și nu aveam două stopuri, unul pe față și unul pe spate, ziua în amiaza mare la 10:35. Avertisment nu mi-au dat, mi-au dat direct amendă, 870+870 lei, rezultă 17 milioane 400 de lei (n. red. 1700 lei)”, spune Mirela Andrieș.

Femeia a fost amendată în timp ce plecase de acasă către farmacia din sat. Bicicleta nici măcar nu era a sa, o împrumutase de la un vecin, informează Digi 24, care a prezentat cazul femeii.

Un avocat, care a aflat de situația femeii, vrea să o ajute mai ales că, spune el, cel puțin parțial, amenda a fost dată ilegal, mai notează Digi 24.

Back To Top