Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Muncitorii parcă s-au mai mobilizat, de la vizita de acum câteva săptămâni, a ministrului Transporturilor, pe şantierul rămas pe autostrada A3 București - Ploiești, dar tot ar mai fi loc de mia bine, au concluzionat autoritățile, în urma celor mai noi verificări.

 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general al CNAIR, Ştefan Ioniţă, au mers din nou în inspecție pe șantierul Autostrăzii Bucureşti -Ploiești. Ca și acum trei săptămâni, nu și-au anunțat sosirea, doar că, la vizita din weekend, surprizele nu au mai fost tocmai neplăcute. "Muncitorii şi utilajele erau pe şantier într-un număr mult mai mare, iar progresul față de ultima mea vizită era vizibil. Mi-aş dori să nu fie nevoie de ameninţări pentru ca antreprenorii să-şi facă treaba", a afirmat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.
Ştefan Ioniţă a apreciat, însă, că e loc de mai bine. "La pasajele Valea Saulei şi cel pentru calea ferată se lucrează la fundațiile indirecte şi la piloni. Am constatat un progres al lucrărilor fata de vizita anterioară, dar cred că este posibilă o mobilizare mai bună. Voi monitoriza în continuare situația şi voi mai face astfel de vizite pentru a mă convinge de seriozitatea cu care se execută aceste lucrări", a precizat acesta.
După vizita de la începutul lunii mai, cei doi au constatat o "mobilizare nesatisfăcătoare" a constructorului (VEZI DETALII). Reprezentanții firmei au fost chemați atunci la sediul Ministerului, unde li s-a pus în vedere, dacă nu respectă termenele de execuţie, vor fi sancţionaţi.

Back To Top