Categorie: Știri naționale

Mai multe persoane din anturajul președintelui PSD Liviu Dragnea au fost chemate, vineri, la DNA, pentru a fi audiate, în dosarul deschi de anchetatori în legătură cu afacerile Tel Drum.

Potrivit presei centrale, la DNA au auns, vineri, primul patron al Tel Drum, omul de afaceri Marian Fişcuci (foto), Adrian Simionescu, fost deputat și șef al organizaţiei PSD Teleorman, dar și Florinel Marinaş, fostul cumnat al lui Dragnea.

Pe 7 iulie, DNA a anunțat, oficial, că "o parte dintre aspectele conținute în investigația jurnalistică publicată la data de 6 iulie 2017 fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA. În acest dosar, constituit pe bază de sesizare din oficiu, procurorii au dispus, la data de 19 februarie 2016, începerea urmăririi penale in rem (față de fapte) sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției. După începerea urmăririi penale in rem au fost administrate mijloace de probă constând în audieri de martori, ridicări de documente, solicitări de relații de la autoritățile naționale și de la autoritățile din Brazilia".

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Investigaţie Rise Project despre afacerile lui Dragnea, drumurile în Brazilia şi încrengăturile din PSD


Foto: comisarul.ro

Back To Top