Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

liviu-dragneaGrupul de investigaţie jurnalistică RISE Project a publicat, în ultimele zile, mai multe anchete cu privire la afacerile preşedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. 

 

Afacerile din Brazilia de pe urma cărora a beneficiat președintele PSD, Liviu Dragnea, au intrat în vizorul procurorilor din țara sud-americană. Aceștia suspectează o posibilă spălare de bani dar și alte infracțiuni în cazul investițiilor făcute pe numele prietenilor politicianului, notează sursa citată.

RISE Project, împreună cu reporteri ai postului de televiziune Record TV, a doua cea mai mare rețea de televiziune din Brazilia, au documentat intrările și ieșirile lui Liviu Dragnea și ale apropiaților săi în țara de peste Atlantic, obținând indicativele zborurilor care i-au adus în Fortaleza, oraș din nord-estul Braziliei unde și-au desfășurat afacerile, numerele pașapoartelor folosite precum și datele și orele exacte când aceștia au trecut prin punctele de frontieră. Aceste informații aruncă o nouă lumină asupra activităților ascunse desfășurate de Dragnea și prietenii săi atât în Brazilia cât și în România.

2009 a fost un an cu noroc pentru Liviu Dragnea. Acesta a devenit secretarul general al PSD, iar, în același an, la câteva luni după întoarcerea din Brazilia, Costel Comana i-a completat în buzunar primul milion de euro, cumpărând de la politician mai multe terenuri pe care acesta le achiziționase la un preț mult mai mic. Tot în 2009, Tel Drum SA, companie românească cu acționari ascunși, se afla pe val, obținând contract după contract din bani publici. Mugurel Gheorghiaș, fost coleg de facultate și trupă rock cu Liviu Dragnea, era unul dintre administratorii la vedere ai companiei de banii căreia a beneficiat din plin familia Dragnea, mai scrie RISE Project.

Și 2010 a fost un an prosper pentru cei trei, fiind și punctul zero al afacerilor începute în Brazilia pe numele lui Mugurel Gheorghiaș. Acesta a înființat firma M&J Investimentos Turisticos, companie înregistrată oficial în registrul brazilian al companiilor în ianuarie 2010, la câteva zile după ce Dragnea, Gheorghiaș și Comana au ieșit din Brazilia. Gheorghiaș a folosit această companie pentru a achiziționa cinci luni mai târziu “Casa Grande” – o vilă de lux, cu piscină, situată la malul mării, în stațiunea Cumbuco. Aici, între cocotieri, aveau Dragnea, Comana și prietenii să-și facă vacanțele în anii următori, jucând și tenis, sportul preferat al președintelui PSD, după ce i-au adăugat proprietății un teren pentru practicarea sportului alb. În total, Gheorghiaș a intrat în Brazilia prin Fortaleza de 13 ori, Dragnea de 16 ori iar Comana de 11 ori, mai scrie sursa citată. Citiţi mai multe detalii AICI!

Într-o altă anchetă, jurnaliştii RISE Project vorbesc despre afacerile unor membri importanţi ai PSD. Cercul de biznis al Tel Drum se suprapune ca la lego peste anturajul politic al lui Liviu Dragnea. Filială cu filială, depind financiar unii de alții și-n jurul lor gravitează partidul care dă guvernul. Partidul nevăzut are două divizii, oamenii cu steagul și cei cu banii. Dragnea joacă-n centru. Primii asigură comunicarea, ceilați – pe primii. Când se simt amenințați reacționează împreună, se coordoneză în privat, încolonează oameni în autobuze. Așa cum s-a întâmplat astă iarnă, notează aceeaşi sursă. Detalii AICI.

Într-un alt articol, jurnaliştii de investigaţii de la RISE Project susţin că PSD a deturnat legea de organizare a celei mai controversate structuri de informații din România: Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI), adică departamentul de informații al Ministerului de Interne,  poreclit “Doi și-un sfert”. Detalii AICI.

Back To Top