Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Două vagoane de marfă au deraiat, sâmbătă dimineaţă, în staţia CF Tăndărei, circulaţia feroviară în zonă fiind blocată. Trenul de marfă aparţine SRCF Constanţa şi are în compunere 40 de vagoane încărcate cu combustibil lichid, informează CFR Infrastructură.

Potrivit România TV, s-au răsturnat vagoanele 11 si 12 ale trenului de marfă compus din 40 de vagoane şi încărcat cu combustibil lichid. În urma acestui incident, circulaţia feroviară a fost închisă până la degajarea liniei de cele două vagoane răsturnate.

CFR Infrastructură mai informează că în prezent, trei trenuri de călători staţionează în staţiile adiacente, nefiind expuse vreunui pericol.

Compania CFR Călători informează că deoarece circulația feroviară pe linia Țăndărei - Murgeanca este în continuare închisă, la trenurile cu plecare din Constanța și Buzău și care au ca destinație finala Buzău, Constanța și Galați, transportul pasagerilor se va realiza cu mijloace auto între Movila - Murgeanca și retur, potrivit unui comunicat al CFR Călători.

Back To Top